MoRtoN blogja

Ezen a blogon sok a téma pl.(gameek,hülyeségek,sport,új dolgok meg miden amit behoztok és eszembe jut).

Indavideó

Utolsó kommentek

Shoder Klub (magyar stand up comedy show)

Marci98 2010.06.18. 21:41

A műfaj gyökerei a tengerentúlra nyúlnak vissza, de Nyugat-Európában is népszerű eme humorformátum, az Esti Showderből már ismerős dumagépekkel, vagyis ország legtehetségesebb fiatal humoristáival. 
Az amerikai stand up egyik legnagyobb karriert befutott alakja maga Jay Leno, aki a Tonight Show házigazdájaként nap mit nap nézők millióit nevetteti. Hazánkban az ugyancsak nagy népszerűségnek örvendő Esti Showder nevezhető a műfaj zászlóshajójának. A Fábry Sándor által immár 10 éve törtetlen sikerrel vezetett showműsor első fél órája hajaz a legjobban a klasszikus stand-up műfajra. A monológban közéleti kérdésekkel, saját élményakből merít a showman, de a bulvár sztárokat sem kíméli, olykor-olykor egy-két csípősebb megjegyzés is belefér. 

A Showder Klub szereplői között megtalálhatjuk a hazai dumagépek legnagyobbjait : Búcsúszentlászló oroszlánját: Bödőcs Tibort, A T-mobile ingyen reklám emberét: Kovács András Pétert (KAP), a tinilányok bálványát: Kiss Ádámot, a debreceni poén partizánt Hadházi Lászlót és persze a többieket: Beliczai Balázst, Dombóvári Istvánt, Kőhalmi Zoltánt, Aranyosi Pétert, Szupkay Viktort, Benk Dénest, Trabarnát és Csenki Attillát.

Forrás: www.rtlklub.hu

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://morton.blog.hu/api/trackback/id/tr442092539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása