MoRtoN blogja

Ezen a blogon sok a téma pl.(gameek,hülyeségek,sport,új dolgok meg miden amit behoztok és eszembe jut).

Indavideó

Utolsó kommentek

Rossz pc jatekok

Marci98 2010.06.18. 14:08

 Sziasztok! Nem tudom ki van még ugy, hogy imádja a Rossz pc játékok sorozatot de én nagyon szeretem.Egy eszméletlen jó humoru fickó, freddyD pocsék pc game-eket mutat be már lassan négy éve. Mindenkinek ajánlom de szentem már a magyar netezők nagy része ismeri.Aki nem az sürgösen nézzen meg tőle egy pár vidit. http://rosszpcjatekok.blog.hu/2007/05/27/eddigi_videoim

Most azokhoz szólok akik ismerik, hogy nem tom, hogy feltünt-e, hogy néha olyan dolgokat vár el freddyD ezektől a szó szerint kis szar játékok-tól ami még egy ismertebb játéknál sem található meg. Ezt nem az ő hibájának tekintem, hanem elképesztő, hogy amit egy akármilyen pc játéknál egyértelmünek gondolnánk az még talán a legnevesebb pc játékoknál sem biztos, hogy megtalálható. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://morton.blog.hu/api/trackback/id/tr622091581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása